14 април 2011 г.

Как ще те зареже гаджето?

Кажи ми коя зодия е гаджето ти, за да ти кажа как ще те зареже...

Овен: Преди връзката може да те предупреди, че не си  пада по сериозните връзки. Затова преди да те напусна спокойно може да ти каже „Бях ти казал/а”. С представителите на тази зодия дори да искате не можете да се скарате. Толкова им е безразлично, че дори ти да получиш нервно разстройство, той ще каже „Аз съм си такъв/такава”.
Телец: В началото на връзката се прави, че обожава партньора си. Но чувствата му толкова бързо се променят, че след известен период може да се окаже твой враг. Родените под знака на тази зодия не знаят как да се разделят – ще вгорчи живота ти, за да го напуснеш ти.

Близнаци: Връзката с тази зодия е чудесна, но предпочита да си покаже и докаже обичта си чрез омразата. Мисли си, че си негова играчка и като му омръзнеш, може да те смени. Не иска да се раздели, но в същото време е отворен за нови връзки. Преди да те довърши той, трябва да избягаш от него, без да погледнеш назад. 

Рак: Основният принцип на раците е „Проблемът не е в мен, а в теб”. Твърде нерешителни са и лесно не зарязват половинките си. Имат страх от самотата и докато не си намерят нов/а, не те оставят и ти съсипват нервите с ту - да, ту – не.


Лъв: Все искат невъзможното и не се захващат с лесно достъпното. На края на връзката се преструва, че ти е приятел, но целта му е да ти внуши чувство за вина – убеждава те, че цялата вина е твоя и ти си причината за раздялата.
Дева: При напускането си reset-ва брояча си. Не му пука за нищо и освен ако не е сам, не ти оставя отворена вратичка. Тази зодия не знае какво е стратегия, доскуча ли му, директно ти пожелава прав път. Не очаквай прощални думи от представителите й.
Везни: Каквато и да е причината, все ще намери начин да накара да те заболи.
Скорпион: Ако почне да се държи студено, внимание! Значи е дошъл денят на раздялата ви. Създава всички условия за настъпването ѝ и те напуска. Той оценява миналото и ти оставаш в паметта му с хубавите ви спомени.

Стрелец: Нормално е да се държи сякаш носи целия „товар” на връзката. При напускането е много сигурен в това, че все още го желаете и поради това не пропуска шанса да ви разстрои и обиди.

Козирог: Раздялата тежи на съвестта му, обвинява себе си. Но всъщност причината е това, че е разбрал, че не е влюбен в теб.


Водолей: Страхотен е начинът му на приключване на връзки. Казва ти, че ще те обича доживот, но трябва да си върви. Не пропускай шанса да видиш сълзите и съжалението му!


Риби: Всичко свършва така, както е започнало. Не знае защо иска раздяла, не обвинява нито теб, нито себе си. Даже не се обажда за финален разговор. Според него приключи ли веднъж, няма връщане назад.



Забележка: Много познавам, а? :PpP

5 comments:

nofearinc каза...

Ммм, отмъстителността на везните май ни е пословична.

arrog каза...

ужс! до тука преброих, че са те зарязали тамън 12 пъти :)

Комитата каза...

Не познават зодиите. моята зодия е овен, а аз съм толкова емоционален!

GeA каза...

Добре дошла!
Наистина страхотен профил са ти спретнали - пиши-пиши!
На слука!

Yossarian каза...

За козирога е баш така...

Публикуване на коментар