17 юни 2011 г.

Неприкосновеността на сексуалния живот

Първите няколко месеца от следването си бях на студентско общежитие. Този змиярник не беше за мен и после го напуснах, но все пак имам хубави спомени от съвместния живот със състуденти.

Студентка първи курс съм, нови сме в университета. Има един Митко от по-горните курсове. Един такъв, много сладък. Аз и още няколко колежки сме се събрали в нашата стая и си играем на една странна игра – „Ако би спала с някого, кого би предпочитала”. 6 момичета сме и шестте казахме „Митко”. Всяка една от нас почна да разкаже невинните си фантазии с онзи Митко – „ами, той ме хваща в аулата и hihihi”, „ние пък в тоалетната”, „аз не обичам така, ако наистина ме иска, да го правим като хората в спалнята”…

Ако в една компания 2 момичета харесват 1 момче, значи и всички останали му налитат. Дори и момиче, което няма нищо общо с него, си мисли „щом тези го харесват, значи има нещо, което не виждам аз” и почва да го сваля. Накрая това се превръща в едно състезание и всяка иска първа да види finish лентата. Това е като аутлет магазините на Mango – ако има събрали се хора в някоя част, и всички останали се насочват натам с мисълта, че там има хубави и евтини неща на промоция, и после ако е останало последното парцалче, се буташ и се опитваш да го грабнеш от 
ръцете на другите. И с мъжете е така.

Цяла вечер си говорихме за Митко. Ако той беше чул, че 6 момичета са се събрали и го коментират от горе до долу, от пениса до мускулестото му телосложение, вероятно щеше да получи инфаркт. Само за глупости си говорихме. Абе, порно сценарии направо – момчето се катери по стената и влиза през прозореца, а тя си мачка гърдите и ги лиже. Малко след това ни доскуча и сменихме темата, започнахме да коментираме евтината пола на една колежка. Но Митко остана като най-обсъжданата тема по време на семестъра и се превърна във финиш флага и всяка искаше да го грабне първа.

Мина известно време, най-голямата колежка от нашата специалност (беше някъде към 27-28 години) се сближи с Митко. Како-мако бая бяха напреднали в „работата”. Една вечер отново се събрахме момичетата, но този път присъстваше и тя. Отново си играем на същата игра и отново всички посочиха Митака. Най-възрастната от нас се нахвърли:

-          Офф, онзи ден бях у тях, бяхме се напили здравата и му хвърлех влажни погледи. Но като си свали слипа, почнах да се чудя как да избягам от тях. Хайванът си е облякъл синьо бельо, закупено от пазара. Син слип, а отдолу вълнени чорапи. Бях под въздействието на алкохола, но все пак си тръгнах.

Като чухме това, Митко, който щеше да си свали бельото и щеше да ни изгори с огъня на дракона под кръста, изчезна от фантазиите ни и на негово място се настани Митко с вълнените чорапи. От тогава нататък никой не му спомена името. Между нас си му викаме „синьото слипче”, но това е отделен разговор…

Поради тази причина зад гърба на всяко бивше гадже казвам „онази работа му беше колкото леблебия, беше перверзник, имаше фантазии с майка си, почваше да трепери като види гърди, миришеше гадно, обича кросдресинга”. Ееее, ако няма да бъде мой, няма да бъде и на някоя друга. Поне на някоя от компанията ми…
……
Не само мъжете споделят пикантните подробности за сексуалната си дейност, а го правят и жените. Само че с една разлика – докато мъжете разправят за секса за една вечер, жените го правят само ако имат сериозни връзки. И на всичкото отгоре, до най-малката подробност всичко се коментира – за колко време свършва, размера, дали има околопишкова растителност, дали спи с чорапи или не. Особено на момичешките купони за „по чаша вино” се обсъжда само това. Така че знам размерите на гаджетата на всичките си приятелки. Засега рекордът е при годеника на една приятелка – цели 22 сантиметра.

Истината е, че досега от никоя не чух „сексуалният ми живот е невероятен”. Проблемът при всички (като почнем от девствените и стигнем до жените, участвали в оргии) е любовната игра с „мъжа дърво”. Нали има едно клише „българските момичета са като дърво в леглото”, това е лъжа, ама наистина. Мъжете срещнат ли някоя мацка, която да каже „да” на оралната любов, са готови да прекарат остатъка от сексуалния си живот легнали по гръб. При най-малкото нещо вместо „да правим ли любов” нещата се превръщат в „би ли ми го лапала”. Особено като остарее връзката, мъжът, който преди е умирал да докосне гърдите ти, се изпарява, а на негово място се появява „би ли ми подала салфетката”. За съжаление, така стоят нещата.

Общите проблеми при дълготрайните връзки са следните – липса на тачинг, размера, вманиаченост в оралния секс, мъжете егоисти, които само чакат френска, порно дисковете, но най-големият е мълчанието на партньора след еякулацията.
……
В такива „дискусии” ние научаваме много нови неща. Тоест това не е като при мъжете да се хвалим с бройки, а да си разменим полезна информация. Само че не си водим записки. Но и това си има недостатъци – когато чуя секс историите на някоя двойка, неволно си ги представям. Например гаджето на една приятелка я е хващал за косите преди да еякулира и ги дърпал. Като ги видя на улицата, се сещам за това, представям си как момчето е хванало нея за косите в поза doggy, а тя вика от болка и удоволствие. Става ми смешно и не мога да комуникирам с тях. Но ако и при тях е същото и си ме представят как го правя? Offf, off…

1 comments:

Анонимен каза...

Хехе, първо да споделя, че се радвам, че имам способността да изграждам връзки, в който партньорката споделя С МЕН нещата, които иначе би тръгнала да разправя по женски партита. Второ, нито една от моите партньорки, странно защо, не е обичала събиранията 'по женски' тип 'секс енд дъ сити'.
Относно сполучливия сексуален живот - той е на доста първично ниво (ако щете го наречете химия) - с някои се получава, с други - не. И когато се получава никакви вълнени чорапи, цветове, малки страността или тем подобни няма как да го развалят - напротив, биха паснали като пет стотинки в касичката. Който го е изпитал (а със сигурност има много такива хора) знае за какво говоря. Така че, математическите уравнения в сексуалния живот само пречат.

Публикуване на коментар