29 юни 2011 г.

Лятната ти любов според зодията ти

Лунното затъмнение, предсказанията на звездите, ъгълът на Марс – животът ни стана непоносим. По-точно е станал, така казват астролозите. Затова с мисълта "старото да отиде на рафта, новото - на пясъка" написах тези редове...


Овен
Скъпи читатели-овни, за вас казват, че сте предани, че сте домашари – не им обръщайте внимание. Знам ви белите дробове – писна ви от зимната дълготрайна връзка. Когато работата стана малко сериозна, вие се уплашихте. Затова това лято ви носи много купони до зори на Албена.

Телец
За телците съм предвидила почивка на гръцките острови. Хем ще се докоснете до различна култура, хем ще се запознаете с готини гръцки момичета/мъже-Адонис. Уважаеми телци, сакън да не чакате на терасата Ерос да ви уцели по дупето, а бегом на плажа. Още сега.

Близнаци
За близнаците тази година сме им предвидили 2 опции – може да отидете в Амстердам, да карате колело и да обикаляте музеите или пък да предпочитате ваканция сред природата в Кушадасъ. И в двата случая ви предстоят нови запознанства, а има голяма вероятност лятната любов да се превърне в истинска зимна приказка.

Рак
Цяла зима не успяхте да отделите достатъчно време за себе си, затова лятото ще се раздадете на макс. Ще се гмурнете в сини води, ще се запознаете с интелигентни хора на разходка с яхта и ще си поговорите за научно-популярните филми по Дискавъри. Еее, стана малко банално, извинявай, но това е всичко за твоята зодия това лято. Сори.

Лъв
Ти си лъв – дерзай! Тази година ще се откажеш от навиците си от предишните лета и ще отидеш в Индонезия. Ще се запознаеш със сърфист, което ще се отрази добре не само на теб, но и на другите зодии.

Дева
Да опиташ да откажеш девите от избора си е като да оставиш живата риба на асфалта. Те си държат на своето и ще бъдат на вече посетени от тях места. Между другото, чака ги връзка със стар познат.


Везни
Жените везни на летните планински походи ще се запознаят с мъже като James Franco, а мъжете - с някоя социално ангажирана дама като Анджелина Джоли и ще изкарат едно социо-културно лято.

Скорпион
Ако трябва да заплануваме лятната ваканция на скорпиона, трябва да изпратим жените или в Хърватия, или в Испания. А за мъжете всяко кътче на света е Украйна..

Стрелец
Почти във всяко мероприятие можете да срещнете представители на тази зодия. Затова това лято кратките флиртове и дълготрайните приятелства с тях изглеждат неизбежни.

Козирог
Мили козирози, не го казвам затова, че съм козирог, но това лято ви очакват много, ама много хубави неща. Ще изживеете много романтични мигове с жената/мъжа, които ще срещнете по време на ваканцията. А малко преди новата работна година ви чака сватба, честито!

Водолей
Водолейчета, тази година ще седите вкъщи. Майтап, бе, майтап! Последните няколко месеца бяха трудни за вас, мислехте си, че нямате късмет, много хора ви напуснаха, но това лято е шанс да се съвземете, крайно време е.

Риби
Приказното лято на рибите отдавна започна, ще се запознаете с нови и симпатични хора. Но преди това трябва да си решите любовните проблеми и да си планирате лятната почивка.



1 comments:

Ранни записвания почивка в Кушадасъ каза...

Страхотно е да видим какво може да очакваме от лятото и най вече на каква любов и зодия да се спрем за да имаме сигурен успех.Благодаря за статията! Казват че лятото е сезона на любовта , но просто тогава е времето когато излизаме малко повече в сравнение с останалите сезона и е нормално процента да срещнем някой подходящ да бъде по висок.Прочитайки че нямам да има голям успех в първият момент ми стана неприятно но след това като за типичен водолей видях че се шегувате и искрено се надявам да е така.Бяха трудни месеци, но хубавото тепърва престои нали така.

Публикуване на коментар