13 февруари 2011 г.

Как да подлудим партньора си в леглото (100%)

Всяка връзка, както всичко друго, има 3 етапа – въведение, същинска част, заключение. Въведението е вълнуващо и заинтригуващо, заключението е съпроводено от разочарования и депресия. Опознаването на тялото на партньора става в същинската част. Но ако кажеш „не, аз съм високо сексуален, правя секс още във въведението”, не забравяй, че по време на връзката си няма да получиш нищо повече от това.

Ехх, с такъв пролог съм почнала, че ще си помислите, че по-нататък ще става въпрос само за вагинална течност и бол сперматозоиди. Та както и да е, да се върнем на темата ни „златни съвети за подлудяване на партньора в леглото”. Това са нещо като законите на вселената, в много списания ги има, но аз тук ще обобщя изпитаните от мен правила.



Кажете му нещо еротично
 Тогава си имах гадже… представи си най-любовния романс(?), гледаме се часове, по цели нощи чат, разговори по телефона, любовни писма си разменяме.. Толкова мил бе с мен, толкова разбран. Но само се целувахме и  до там (поради липса на терен!). Та дойде денят, в който ще сме заедно в леглото за първи път. Легна до мен, почна да ми гали косите, да ме целува (абе, нещо не ми харесва пускането на език, не знам). Прошепна ми нещо: „говори ми, де”. Ъъъъ? Нищо не разбрах от това. „Възбуди ме” ми каза. Какво? От 3 часа ме целуваш и не се ли възбуди? После разбрах, че ставало дума за „мръсни приказки”. Чудех се какво да му кажа. Той бе от толкова тъп, че ако му кажа „идиот”, например, ще иде в тоалетната и ще реве на клозета. „Хайде, де” ми казва той. Добре… „Пишката ти е много хубава” се изплъзна от устата ми. В този момент целия апетит за секс на човека изчезна. Заради това, че казах „пишка” така ме погледна, че все още помня този поглед.

Възбудете го на обществени места
 Сред хора всички сме пращали „обичам те, бейби” сигнали на любимия си. И аз съм имала такива моменти. В киното, театъра.. навсякъде. Тогава бях чела такива материали и исках да ги пробвам. В едно заведение сме, почнах да настоявам като малките деца да ходим в тоалетната. Даже го заплашвам с раздяла, ако не дойде с мен. Хванах го за ръката и насила го водих в женската тоалетна. Толкова съм сигурна в себе си, че ще си помислите, че през ден водя мъже там. Защо точно в женската? За повече адреналин, разбира се. Затворихме вратата, той непрестанно „недей, има хора” казваше. Не минаха и 3 минути, охраната дойде и ни изкара. Разбрахме, че обществото ни все още не готово за такова нещо.






Пратете му нецензурни SMS
 Скарахме сме се с него, за да не му се обадя, съм трила номера му, но на следващия ден след извинение се сдобрихме. Божа работа, забравила съм да му запиша номера пак. Пиша му мръсен есемес. Такова съобщение, че дълго колкото 3 х 160 символа и завършващо с орална любов. По навих натиснах първата буква от името му и директно натиснах изпратих. Но тъй като номера му бе изтрит, първото име от списъка бе “|XXXs mother”, тоест изпратих го на майка му. Мисля, че жената в онзи момент е разбрала колко много съм го обичала.

Гледайте заедно порно
 Винаги, когато се сетя за това, полудявам! Това е много глупаво според мен. Гледането на изкуствени цици с гаджето е много глупаво. Един ден си казах „Комплексарка, недей, моето момиче, отърви се от комплексите и пусни някое порно, може и на теб да ти хареса” и включих DVD-то. Порно филм с блондинка и големи гърди. Аз съм бясна, а на него му харесва. Гледа филма, но стиска гърдите ми. Буквално си представя как я… Почнах да плача.. Значи ако тя беше при нас, щеше да я мине. Така плача, че нямаш си на идея – сякаш го хванах в изневяра. И тук не се получи нищо.


 


Снимайте си домашно порно
С постяването на камера в мобилните телефони спалните стаи се превърнаха вadult сайтове с live stream. Поради това всеки от нас се превръща в истински параноик, притеснявайки се дали някой ни е заложил капан със  скрита камера, оглеждаме се за диодчета, светеци червено, което да ни подскаже, че ни снимат. Но това не ни пречи да снимаме гомашно проно, при това много хубаво от тези на адреналинката Яна и чалгаджийката Галена–свирката. Когато снимаме порно, аз съм като холвудска актриса с Оскар. Таквива чалъми.. все едно съм кралицата на порното. Но когато пуснем снимания материал, разбирам, че не е така. Дупето ми покрива 80 процента от екрана на устройството и нищо не се вижда. Ако ги пуснем в интернет, ще си помислите, че човек се чифтосва с хипопотам. Не можах да изгледам цялото видео, „изтрий го веднага” му казах и даже не му позволих да светне лампата.

Групов секс
 Бейби, аз съм прекалено ревнива, комплексирана и влюбена, за да участвам в подобна оргия. Ще дойде някоя си там, моят ще ѝ стиска гърдите, ще я лиже от край до край и аз ще му кажа „браво на моята любов, колко хубаво го прави”. Въйййй.. Първо, зарежи любовта, аз тогава ще тръгна да се сравнявам с онази. На всичкото отгоре ако той се занимае само с нея, ще има убийства. „Ще ида да пия вода” бих казала аз и се върнала с нож. После се сещате какво би се случило. Веднъж от мерак го попитах дали иска още една в леглото с нас. Като ми каза „ами може, добре ще е” хванах го за ръката и сложих точката по въпроса с „ако някой ден видя някоя друга в леглото ни, да знаеш, че ще ти откъсна пениса и ще си направя колие, чу ли? Даже не си го помисляй!”



PS: Тази публикация е посветена на тези, които без да прочетат блога ми, пишат, че само съм пишела са сексуалния си живот. Сега най-малкото ще залусжа това изречение. Дано са останали доволни!

1 comments:

Yossarian каза...

pure gold! от време на време се случва да открие човек нов блог и то какъв... жалко, че този вече е отстрелян, но знае ли човек. It aint over till its over.

Публикуване на коментар